Supplerende behandling til hofte og knæ.

Hold dine behandlinger vedlige og spar penge på sigt.

Velkommen til…

Supplerende behandling til hofte og knæ.

 

behandling til hofte og knæ

 

Du kan bruge denne behandling med øvelser til at supplere den behandling du går til.

Hold dine behandlinger vedlige og spar penge på sigt.

Pris: 599 kr.

Hvor og hvordan kan du bruge denne behandling?

Du kan bruge denne supplerende behandling til hofte og knæ, hvis du i forvejen er i behandling med akupunktur, zoneterapi, kinesiologi, fysioterapi, kiropraktor, massage mm.

Disse øvelser er et supplement og holder din behandling vedlige, så dig og din behandler ikke skal starte forfra hver gang.

Nu har du muligheden for at korte behandlingstiden ned, ved at du hjælper dig selv videre i dit behandlingsforløb. Du spare penge på sigt.

Har du lettere hofte og knæ spændinger/smerter, men går ikke til behandling, men syntes bare du har lidt gener i nakke og skulder. Kan du med stor fordel få hjælp af disse øvelser. Det er ikke kun til dig der går til behandling med nakke og skulder, der kan få stor gavn af disse øvelser.

Nu har du muligheden for at hjælpe dig selv med behandling til hofte og knæ.

Disse øvelser hjælper dig og den behandler du går hos, til at afhjælpe dine hofte og knæ spændinger/smerter. Det kræver også noget af dig, at komme af med dine spændinger. Derfor kan disse simple supplerende øvelser være en hjælp til vedligeholdelse, og mellem dine behandlingssessioner.

Kan du genkende dette? Så får du stor værdi af øvelserne.

 • Muskelspændinger i lænden, hofteområdet, knæ, ben eller ankler.
 • Stivhed ved gang.
 • Får hurtigt ondt ved at sidde på forkerte stole.
 • Det stråler ned i benene.
 • Du føler ubehag eller spænding omkring hofte og knæ.
 • Symptomerne kommer hurtigt igen, selvom du går til behandling.
 • Det kan være svært, at få tid hos din behandler og der går lang tid mellem behandlingerne.

 

En overskuelig rejse gennem modulerne.

Modul 1

Her gennemgå jeg en smule anatomi, så du ved hvordan din hofte og knæ hænger sammen, med de vigtigste muskler. Det giver dig en større forståelse af, hvordan det hænger sammen og hvordan du får dine spændinger.

Modul 2 

Her starter den første supplerende behandling til din hofte og knæ. Du kan lave behandling til din dybe hoftebøje, musklerne i lænden og mavemusklerne som har en stor indflydelse på hvordan din hofte sidder. Samt hvordan du løsner de muskler der har indflydelse på dit knæ. 

Modul 3

Her får du supplerende øvelser til den første nakkehvirvel, som styrer det meste i kroppen, samt de vigtigste halsmuskler, der har en direkte forbindelse til den dybe hoftebøje. Kroppen skal også styres oppe fra, da det i en større sammenhæng har en dyb indflydelse på din kropsholdning. Dine lægge og fødder, kan være essensen for hvordan dit knæ og hofte arbejder, særligt ved gang. 

Modul 4

Her er der hjælp at hente fra øreakupressur og kinesiologien. Nemme simple øvelser, du ikke vil tro kan give så stor en effekt.

Modul 5

Supplerende træningsøvelser til din hofte og knæ. Det handler om andre muskler i kroppen der kan rette din kropsholdning og dermed mindsker belastningen på hoften og knæet. Det handler om muskelkæder igennem kroppen. Styrkelse af kropsholdning kan forbygge meget.

 

Modulerne er meget nemme at overskue, med få øvelser i hver. Da det er et supplement til din behandling. Du får også ekstra kendskab til de enkelte muskler, så du kan supplerer din viden. Viden er den bedste forebyggelse.

 

Øvelserne kan blive dine om lidt! 

Klik på knappen herunder og følg processen.

Du får en mail med faktura og information til kurset, og hvor du finder kurset næste gang du skal bruge det.

 

Pris: 599 kr.

Hvad sker der når du køber?

Det hele foregår online og det vil sige du kan deltage hjemmefra eller hvor du er i verden. Det kræver kun en internet forbindelse og dit login. Du har altid adgang til materialet, når du har tid og lyst.

Du får adgang med det samme til alle moduler, så kan du hurtigt komme igang og tage hånd om dine spændinger med det samme.

 1. Du køber din supplerende behandling til hofte og knæ.
 2. Du får tilsendt info på mail til senere brug, når du skal ind og se øvelserne igen.
 3. Gå ind og se velkomst videoen og modulerne med det samme.
 4. Du får adgang til modulerne med det samme.
 5. Du kan sende en mail til mig fra mandag til fredag, hvis du har brug for hjælp.

 

Jeg har aldrig prøvet at behandle mig selv før. Hvordan ved jeg, det virker?

Jeg giver en meget grundig vejledning i mine videoer og du kan altid spørge mig på mail, hvor jeg kan svarer dig. Du kan spole frem og tilbage i videoerne lige så mange gange du har lyst. Det er lavet på en meget sikker måde og øvelserne er nemme og metoden er ikke hård, men en blid tilgang. Det har langt større effekt på kroppen.

Jeg har aldrig været på e-learning, og jeg er itvivl om jeg kan finde ud af det.

Det har jeg stor forståelse for. Man siger alt begyndelse er svær, men i det her tilfælde passer det ikke. Jeg har gjort mig stor umage med, at gøre det nemt for dig.
Når du køber det, kommer du direkte ind på supplerende behandling til hofte og knæ med det samme. Her kan se velkomst videoen. Når du har kørt hele købsprocessen igennem. Du får en mail tilsendt med et link til siden, hvor du skal logge ind, næste gang du skal se det.

Er du i tvivl om det mindste, så skriver du til min e-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk. Jeg er ikke så langt væk.

 

Supplerende behandling til hofte og knæ, pris: 599 kr.

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".