Privatlivspolitik

Hvem er dataansvarlig hos Silke Akupunktur

Mit webstedsadresse er: https://www.silkeakupunktur.dk.

Website og virksomheden Silke Akupunktur er ejet af:

Lisbeth Holm (dataansvarlig)
Godthåbsvej 182, stth
2720 Vanløse. CVR 26126509
Telefon 22930014, e-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk

Jeg vil altid behandle og har altid behandlet, dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Sådan sker det i praksis hos Silke Akupunktur, vedrørende behandling

Behandling af personoplysninger: Den registret har altid ret til indsigt i egne data og kan til en hver tid få udleveret de oplysninger, som personen selv har tilvejebragt, eller at få dem videresendt til en anden dataansvarlig i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Personlige oplysninger videregives aldrig til 3. part, uden kundens udtrykkelige samtykke, medmindre særlovgivningen siger noget andet.

Formålet med behandling af personlige oplysninger: Formålet er ud fra klientens egne helbredsoplysninger og andre konkrete personoplysninger, at kunne identificere, diagnosticere og behandle klienten med akupunktur, myoreflexterapi, auriculoterapi og kinesiologi mm. samt at kunne dokumentere den gennemførte behandling.

Følgende personlige oplysninger efterspørges: Navn, stilling/arbejdsvilkår, telefonnummer, e-mailadresse, årsag til henvendelsen, medlemskab af sygeforsikringen og CPR nr. CPR nr efterspørges kun i forbindelse med medlem af sygeforsikringen “danmark” og hvis behandlingen skal udbetales af et forsikringsselskab.

Oplysninger, hvor sidste aktive dato er mere end 5 år gammel, destrueres på betryggende måde. Er der forskningsmæssige hensyn, hvor oplysningerne indgår i anonymiseret form, eller er der verserende sager af juridisk karakter, kan oplysningerne opbevares i længere tid.

Der indhentes altid en skiftlig/mundtlig samtykkeerklæring.

Opbevaring af personlige oplysninger:

Klinikken Silke Akupunktur er en enkeltmandsvirksomhed, der anvender virksomheden EasyMe som udbyder yderst sikker journal håndtering, onlinebooking, online kurser mm til behandling og arkivering af personoplysninger og bookingsystem. Der foreligger en skriftlig aftale imellem den dataansvarlige Lisbeth Holm og udbydervirksomheden EasyMe, hvoraf opbevaringsfrister mm. fremgår.

Derudover anvender Silke Akupunktur virksomheden MailChimp, til udgivelse af nyhedsbreve i et lukket og sikkert system. De opbevare dit navn og e-mailadresse, da du har skrevet dig op til nyhedsbrev hos Silke Akupunktur. Der foreligger også her en skriftlig aftale imellem dataansvarlig Lisbeth Holm og udbydervirksomheden MailChimp., hvoraf opbevaringsfrister mm. fremgår. Du kan kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevet, nederst på nyhedsbrevet, hvis du ikke ønsker at høre fra Silke Akupunktur mere.

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Besøgendes kommentarer på webstedet kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Skulle det utænkelige ske, at der kommer et brud på sikkerhed, bliver datatilsynet og de involveret kontaktet senest 72 timer efter sikkerhedsbruddet er opdaget.

Du kan altid rette henvendelse for at få oplyst hvilke personoplysninger jeg ligger inde med.

Ret henvendelse til:

Lisbeth Holm
Godthåbsvej 182 stth, 2720 Vanløse
mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk

Akupunktur

Myoreflexterapi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Godthåbsvej 182 st.th.
2750 Vanløse

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-19.00

Åbningstider

Mandag, onsdag og torsdag
fra kl. 9.00-19.00