Stress og angst. Hvad sker der i krop og hjerne?

Mini e-bog om stress og angst

Stress og angst rammer rigtig mange mennesker hver dag. Men hvad er det der sker i krop og hjerne.

Stress og angst

Der sker mange tanker og handle mønstre i hjernen hver dag. Mange af dem er nødvendige, men nogle kan få dig ud på et sidespor.

Jeg har skrevet en mini e-bog om stress og angst. Der giver en forklaring på, hvordan din hjerne reagere og hvordan din hjerne er opbygget. Dette kan give en større forståelse af, når du bliver ramt af stress og angst at det ikke en sygdom. Men en naturlig reaktion i krop og hjerne, der prøver ihærdigt at beskytte dig. Så du har mulighed for, at kunne finde tilbage igen til en normal tilstand.

Den handler om hvad sker der i hjernen, hvad sker der i kroppen, hvordan reagere du? Og alt sammen er helt naturligt. Der er lidt opskrifter på sund og nærenede hjernemad, hvad skal du holde dig fra og et forslag til vitaminer, mineraler, urter og homøopati.

 

Dette er en kort og let forståelig måde, at få et naturligt indblik i stress og angst. Den kan læses af alle, både dem der er ramt af stress og angst, men også dem der er pårørende til det. Da det til tider kan være svært for pårørende at forstå, hvad det er der sker.

Eller til dig der ønsker at forstå og forhindre stress og angst.

 

Du kan købe den her til 99 kr.

Praktisk information når du køber e-bogen.

For en god ordens skyld, for at undgå små forhindringer på din vej, når du køber denne bog. Kør hele betalingprocessen og login processen igennem, til du er kommet ind på selve bogen.

Her kan du efterfølgende tilgå din e-bog.

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".