Silke ansigtsløft

Vejen til sund hud og lækker udstråling.

Silke ansigtløft

Med Silke ansigtsløft kan du nemt lære, at lave dit eget ansigtløft med teknikkerne fra den japanske lifting, krydret med cupping fra akupunkturen.

Hvilket giver en helt unik oplevelse af et afslappet ansigt, dermed en skøn udstråling, som skinner igennem og alle bliver misundelig på, (på nær de andre der også har købt dette produkt, de kender hemmeligheden).

Nu har du chancen for at få et naturligt, blidt, gladere og skønt ansigt. Teknikkerne fra japansk lifting, har vist sig gang på gang, at have en yderst positiv effekt på de fine rynker, og gøre de dybe rynker blide i dit ansigt.

 

 

Du kommer ikke til at ligne en, der kommer ud fra en botox klinik.

 

Hvis du har en forventning om, at du bliver helt glat i ansigtet og ligner en der er kommet ud af en botox klinik, så skal du ikke købe dette kursus. Dine rynker vil altid være der, de kan kun fjernes ved kniv og kemikalier, der bliver sprøjtet ind i din hud. Dette skal din lever og nyre slås med senere hen, for at prøve at afgifte dig igen.

Men hvis du ønsker, at ældes med ynde uden at se kunstig ud, så kan Silke ansigtsløft hjælpe dig hele vejen til din indre og ydre skønhed.

 

 Men kommer der et resultat?

Ja, det gør der. Jeg anbefaler du laver det 2 x 30 min om ugen eller 3 x 15 min. om ugen, særligt den første måned. Derefter kan det være 1 gang om ugen, du kan altid sætte det op til 2-3 gange om ugen igen. Hvis du ønsker et varigt resultat. Men resultatet kan ses tydeligt. Husk at tage et billed af dig selv inden du starter, så tage et igen 3-4 uger efter.

Resultatet kan ses efter et par uger med behandling 2-3 gange om ugen. Vælger du at følge de kost råd der er i kurset, bliver forandringerne mere permanente og du får hurtigere resutater. Din krop skal nok takke dig, hvis du behandler den pænt. Du får også overskuddet til at finde tiden til dig selv.

 

Er det ikke svært at lære disse teknikker?

Nej, på ingen måde, alle kan deltage og alle kan lære det. Der er udførlig øvelser der bliver gennemgået, og derefter på videoer, hvor du “live” bliver guidet igennem øvelserne.

 

Hvad får jeg for denne investering jeg laver i Silke ansigtsløft?

Du får til evigt eje, 5 moduler der omhandler alt fra hvad du skal bruge, og hvor du køber det. Hele ansigtsløftet med gennemgang og videoer, så du ikke er i tvivl. Der ligger en PDF fil du kan printe ud og have ved siden af dig. Du får tillige med et modul kun med masker af naturlige ingredienser, som du selv kan lave (super nemme) og nogle naturlige du kan købe.

Der er også et modul med fødevarer og kost. Hvordan du får et smukt indre og ydre, uden det bliver besværligt. Du får en ny og lækker inspiration, til at få en sund og lækker hud. Da huden er meget afslørende i hvordan du lever.

Der er også et bonus modul i ansigts diagnose. Ikke besværligt eller kompliceret, den er efter de kinesiske principper, der kan løfte sløret, hvad der sker når du indtager store mængder af bestemte fødevarer. Det påvirker mere end du aner.

 

Lad mig lige opsummere, hvad du får ved denne investering i dig selv.

I Silke ansigtsløft online kursus guide får du følgende:

  • 5 moduler i alt, med alt fra hvad du skal bruge, for at komme i gang, til selve ansigtsløftet.
  • inspiration til lækre nærende masker, som du selv kan lave eller købe.
  • fødevarer og kost til et smukt indre og ydre, hvor din energi og udstråling bliver boostet helt op til himlen.
  • en ekstra bonus, hvor du ser dig selv efter i sømmene i spejlet. Se hvor det går galt med røde knopper, acne, rødlige plamager, poser under øjnene og meget mere.

 

Alt dette kan blive dit til evigt eje for kun 997 kr.

 

(Husk at taste din email og kodeord rigtigt ind evt. easyme login, eller brug social login. Det har betydning for fremtidig login.)

Når du har lavet ansigtsløftet ca. 2 gange, har du tjent dine penge hjem i forhold til, hvis en behandler skulle lave det. Du slipper også for at skulle ringe og bestille tid, og måske er der ventetid på at komme til. Du skal sætte tid af til at køre hen til en klinik. Det slipper du for her.

Her kan du på et hvilket som helst tidspunkt, søndag aften, tirsdag morgen eller fredag eftermiddag i dit hyggetøj, lave dit ansigtsløft.

Det er da også dejligt, at få en behandler til det. Men står du og skal til en stor fest, bryllup, konfirmation eller mødes med nogle gamle kollegaer og vil bare gerne se dejlig ud. Ja, så kan du selv tilrettelægge din tid og behandling som det passer dig allerbedst.

 

Du har kun én gang betalt 997 kr. og kan bruges igen og igen til evig tid.

 

Kommer der opdateringer til Silke ansigtsløft, får du besked om det på mail. Det eneste du skal er, at opdatere din mail adresse, og sørge for mailen fra mig, ikke ligger og roder rundt i dit spam filter. Opdateringer koster ikke ekstra, de er helt gratis.

Jeg har selv arbejdet med japansk lifting, cupping og kosmetisk akupunktur i 5 år i min klinik, så jeg ved godt at man syntes det er dejligt at andre gør det. Men det var ikke altid til at få tid hos mig, så derfor udviklede jeg dette produkt til dig. Jeg laver ikke ansigtsløft mere i min klinik, fordi jeg valgte at lave et kursus til dig.

Hvad kan Silke ansigtsløft ellers gøre for dig, det kan du læse mere om på dette blog indlæg.

Den findes også i en mindre udgave, hvor det kun er teknikkerne fra Japansk Lifting. Mini guide i ansigtsløft kan du se her.

Praktisk information når du køber kurset

For en god ordens skyld, for at undgå små forhindringer på din vej, når du bestiller dette lækre kursus. Kør hele betalingprocessen og login processen igennem, til du er kommet ind på selve kurset. Har du ikke tid til at se det nu, kan du logge ud igen, uden problemer. Det er meget vigtigt, at du får skrevet din email og kodeord rigtigt og husker det. Der er også mulighed for social login eller easyme login, hvor du bare skal taste din e-mail og et kodeord. Hele processen kører gnidningsfrit og tager max. ca.2 min., så er det hele dit til evigt eje.

 

Rigtig god fornøjelse med det.

Kærlig hilsen Lisbeth Holm

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".