Silke Akupunktur online kurser

Stress og angst, hvad sker der i hjernen.

Denne mini e-bog giver dig et indblik i, hvad der sker når du eller dine nærmeste rammes af stress og/eller angst. Det er ikke en sygdom, men en naturlig reaktion fra dine instinkter i din reptilhjerne og det limbiske system. Når det rammes af stress, reagere din krop også via de signaler din hjerne sender ud til kroppen. Du får et kort indblik og let forståeligt sprog.

Pris 99 kr.

Mini ansigtsløft

KNÆK KODEN: Dybdegående Kursus i Kæbedysfunktion.

DETTE KURSUS ER HENVENDT TIL AKUPUNKTØRER.

LUKKET FOR TILMELDING. NY DATO KOMMER.

På mit kursus “KNÆK KODEN” vil du opleve, hvordan du let og effektivt kan bruge forskellige meridiansystemer og element punkter til at opnå hurtige resultater. Her er loven om de fem faser der også kommer i spil.

Du vil få indblik i, hvornår og hvordan du skal anvende de mest hensigtsmæssige meridianer, uanset om problemet er fysisk eller psykisk forankret. Du vil lære at behandle med omhu og effektivitet, og vigtigst af alt, at tage hensyn til klientens individuelle behov.

Vores klienter fortjener den bedste behandling, uanset hvilke udfordringer de bringer med sig.

Du kan læse meget mere her eller kontakt mig på mail lisbeth@silkeakupunktur.dk

 

Pris 2500 kr.

Kæber, giv slip! Et online kursus til dine kæber.

Nu har du muligheden for at tage dine kæber i egen hånd. Med hjælp fra guidet videoer, viden omkring, hvordan du får dine kæbespændinger og hvad dine kæber kan give af symptomer og lidelser.

Få en viden om dine muskelkæder og din kropsholding, som påvirker dine kæber. Se hvordan dine muskler hænger sammen, så får du en større forståelse af hvorfor du har dine spændinger. Der skal god næring til dine muskelceller, men hvad skal du spise? Øvelser til hele kroppen, der påvirker specifikt dine kæber til at slippe sine spændinger.

Til dig med de svære kæbespændiger med smerter i kæber og kroppen.

Guiden i kæbespændinger.

Dette online kursus er til dig med de milde og middel kæbespændinger. Guiden i kæbespændinger er en “lille søster” til “Kæber, giv slip!”. Har du spændinger og ømhed der bliver ved med at komme igen. Føler din kropsholdning ikke er helt som den burde være. Føler dig anspændt i tide og utide, så er dette kursus absolut noget for dig.

Der er lige præcis alle de øvelser og den viden, du skal bruge til de spændinger du har svært ved at komme af med. Og nogle super dejlige strækøvelser fra det effektfulde meridian system. Øvelser der er blevet brugt i flere hundrede år i Østen.

 Pris 1697 kr.

TILBUD lige nu 1197 kr.

Selvhjælpsvideoer med øvelser.

Her kan du i dette mini online kursus få nogle simple øvelser til kæben, lettere hovedpinen, ømhed i lænd og ryg, milde stress og angst symptomer, samt trætte fødder, lægge og hænder.

Dette er nogle simple øvelser til simple problematikker. De er nemme at lave og kan give en forskel i din hverdag, så du kan komme af med de irritationer der plager dig til dagligt.

De er ikke til dig med de svære symptomer og mange smerter, samt meget stress og angst. Der kan “Kæber, giv slip!” være en meget bedre mulighed.

Pris 249 kr.

Behandling til kæbespændinger

Supplerende behandling til kæbespændinger.

Dette online kursus er primært et supplement til dig der er i behandling med dine kæber. Det kan suppleres med følgende behandlinger akupunktur, fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, BSDS, massage.

Hold dine behandlinger vedlige og opnå et hurtigere resultat sammen med den behandling du går til. Det hjælper både dig og din behandler, at du selv er med til at fremme proccesen. Der er selvbehandlings øvelser og nemme og effektfulde træningsøvelser til kæber og krop.

 

Pris 599 kr.

behandling til nakke og skulder

Supplerende behandling til nakke og skulder.

Dette online kursus er primært et supplement til dig der er i behandling med nakke og skulder spændinger. Det kan suppleres med følgende behandlinger akupunktur, fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, BSDS, massage.

Hold dine behandlinger vedlige og opnå et hurtigere resultat sammen med den behandling du går til. Det hjælper både dig og din behandler, at du selv er med til at fremme proccesen. Der er selvbehandlings øvelser og nemme og effektfulde træningsøvelser til nakke og skulder.

 

Pris 599 kr.

behandling til hofte og knæ

Supplerende behandling til hofte og knæ.

Dette online kursus er primært et supplement til dig der er i behandling med hofte og knæ spændinger/smerter. Det kan suppleres med følgende behandlinger akupunktur, fysioterapi, kiropraktor, zoneterapi, BSDS, massage.

Hold dine behandlinger vedlige og opnå et hurtigere resultat sammen med den behandling du går til. Det hjælper både dig og din behandler, at du selv er med til at fremme proccesen. Der er selvbehandlings øvelser og nemme og effektfulde træningsøvelser til hofte og knæ.

 

Pris 599 kr.

De fem indre organer

De fem indre organer set med andre øjne.

Her kan du finde 5 webinarer til de fem indre organer, Lever, Hjerte, Milt, Lunge og Nyre. Her ser vi på de energetiske ubalancer der kan opstå i de forskellige organer. Hvordan du kan forebygge og forstå mekanismen ud fra akupunkturen, og traditionel kinesisk medicin.

Hvordan kan du selv passe på de indre organer, med livsstil og kost. Du kan se en kort beskrivelse af de ubalancer, hvert organ har, så du kan vælge hvilket webinar du har mest brug for her og nu.

Guide i ansigtsmassage

Ansigtsmassage med teknikker fra Japansk Lifting. I dette online kursus er det teknikker fra Japansk Lifting, der hjælper dig med at få dine muskler til at slappe af.  Massage af ansigtsmusklerne har ikke kun en effekt på musklerne, men også på dit nerve system. Da det beroligere alle de udtryk du har i ansigtet, hvis du spænder i ansigtet pga stress. Har du milde kæbespændinger kan dette online kursus være rigtig gavnligt.

BONUS, de teknikker som Japansk Lifting tilbyder har en mild effekt på de små rynker i ansigtet, så du kommer samtidigt til at se mere frisk og lækker ud. Det fortjener du.

Pris 450 kr.

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".