Silke Akupunktur online kurser

Stress og angst, hvad sker der i hjernen.

Denne mini e-bog giver dig et indblik i, hvad der sker når du eller dine nærmeste rammes af stress og/eller angst. Det er ikke en sygdom, men en naturlig reaktion fra dine instinkter i din reptilhjerne og det limbiske system. Når det rammes af stress, reagere din krop også via de signaler din hjerne sender ud til kroppen. Du får et kort indblik og let forståeligt sprog.

Mini ansigtsløft

Guide i ansigtsmassage

Ansigtsmassage med teknikker fra Japansk Lifting. I dette online kursus er det teknikker fra Japansk Lifting, der hjælper dig med at få dine muskler til at slappe af.  Massage af ansigtsmusklerne har ikke kun en effekt på musklerne, men også på dit nerve system. Da det beroligere alle de udtryk du har i ansigtet, hvis du spænder i ansigtet pga stress. Har du milde kæbespændinger kan dette online kursus være rigtig gavnligt.

BONUS, de teknikker som Japansk Lifting tilbyder har en mild effekt på de små rynker i ansigtet, så du kommer samtidigt til at se mere frisk og lækker ud. Det fortjener du.

Kæber, giv slip! Et online kursus til dine kæber.

Nu har du muligheden for at tage dine kæber i egen hånd. Med hjælp fra guidet videoer, viden omkring, hvordan du får dine kæbespændinger og hvad dine kæber kan give af symptomer og lidelser.

Få en viden om dine muskelkæder og din kropsholding, som påvirker dine kæber. Se hvordan dine muskler hænger sammen, så får du en større forståelse af hvorfor du har dine spændinger. Der skal god næring til dine muskelceller, men hvad skal du spise? Øvelser til hele kroppen, der påvirker specifikt dine kæber til at slippe sine spændinger.

Silke Akupunktur

Godthåbsvej 182 st.th.
2750 Vanløse

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-19.00

Åbningstider

Mandag, onsdag og torsdag
fra kl. 9.00-19.00