Lisbeth Holm

Registreret akupunktør (RAB) og medlem af Danske akupunktører (DA)
 

Jeg hedder Lisbeth Holm

Din behandler Lisbeth Holm.
Registreret akupunktør hos DA.

Jeg brænder for, at hjælpe dig ud af dine symptomer og lidelser. Med brug af akupunkturen og alle dens grene, der strækker sig over fra auriculoterapi til Kinesiologi. Det er min store passion, som startede i år 2000.

Jeg startede som Shiatsumassør. Det er en Japansk massageform og en gren fra akupunkturen. Det udviklede sig til massage, cupping og uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Derefter startede jeg på akupunktur uddannelsen.

Før jeg startede i denne verden, som stadig fascinerer mig hver eneste dag, arbejdede jeg som teknisk assistent (ingeniørens højre hånd), på F.L. Smidth og senere i et datter selskab til Højgaard og Shultz. Den tekniske snilde, som jeg udviklede gennem mine 7 år som teknisk assistent, kan jeg i den grad gøre stor gavn af i mit daglige virke.

Kroppen er som en stor teknisk maskine, hvor krop og hjerne har en ultra forfinet kommunikation sammen. Her er der tale om, at de helt store chef ingeniører har været i gang siden tidernes morgen.

Jeg er jævnligt på efteruddannelse, da jeg er passioneret i at lære hele tiden, og følge den udvikling der er indenfor de områder jeg arbejder med.

Min passion er kæber

Jeg er med tiden blevet meget fascineret, og har fået en passion for at arbejde med kæber og alle dens problematikker. Kæbemuskler og kæbeleddet har en usandsynlig stor magt, i det muskulære system, samt på det psykiske område. De kan have en dyb styring af nakken. Inde i din nakke kommer alle dine nerver ud fra hjernen, og går hele vejen ned igennem din rygrad. Som går til alle dine organer og muskler.

Jeg har selv haft mange kæbespændinger inde på mit liv, som er forårsaget af gamle chok fra min barndom og ungdom. Dette har igennem tiden, givet mig nogle udfordringer i mit muskulære system, med skæv hofte og skæv nakke. Som kom efter forkerte overbelastninger, fordi mine kæbespændinger havde trukket mine muskler skævt til at starte med, men min krop kunne sagtens kompensere for det. Det var da overbelastningen kom, det gik galt.

Det samme kan være sket for dig. Alt afhængig af hvad der sket igennem dit skønne liv.

Du kan læse meget mere om denne spændende verden her på min side under akupunktur.

På min blog, nyhedsbrev og Facebook udlever jeg min passion for kost, livsstil, vitaminer, mineraler og hvad krop og sind har det bedst med. For kost og livsstil har en enorm påvirkning på dine muskler og dit nervesystem. Der kommer opskrifter med undervejs. Kom med på bloggen, nyhedsbrevet og Facebook(Silke Akupunktur) og se hvad der sker der.

Kærlig hilsen Lisbeth Holm

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".