Juleaften kan være en tung sag at komme igennem.

Vi har mange traditioner og juleaften er særligt en af dem, hvor vi er mange der deler samme tradition. Det er nemlig maden og julehyggen. Men det er en tung og fed julemad der venter lige om lidt, og måske har du også været igennem nogle julefrokoster her i december, så der er ved at være fyldt op.

Jeg har lavet en video til dig, så du kan undgå julemaven.

Den varer 7 min og 14 sek. Jeg kommer igennem lidt urter og mineraler, fibre med mere. Der kan hjælpe dig igennem julen.

Ud over dem jeg nævner i videoen kan jeg også anbefale Alpedrik, mange kender den nok mere som Molkosan, som den hed i gamle dage. Det er meget muligt mange rynker på næsen, men den er nu ikke helt ude i skoven, når du skal have hjælp til fordøjelsen. Tager du 1 tsk. til et stort glas vand kan du stort set ikke smage det. Kom evt. lidt citron saft i. Den er god til fed mad.

Jeg vil anbefale at du tyvstarter nu, så din fordøjelse er lidt mere optimeret, ikke fordi du bare kan give den max gas og æde igennem, det er ikke det der er pointen. Pointen er, at du skal ind og støtte dit fordøjelses system, både mave, tarme, lever og bugspytkirtel, for at undgå julemaven. Du skal stadigvæk tage hensyn til dig selv og ikke overspise, som rigtig mange tror de skal.

Ønsker du at gøre lidt mere for at hjælpe det hele på vej, kan jeg anbefale dig at se indlægget fra 2. søndag i advent her.

Ja, og videoen vil du vel gerne se nu. Jeg har droppet perfektheden igen, videoen er rå og uredigeret, så den er mig med mig på.

Rigtig god fornøjelse.

 

Kærlig hilsen..

Lisbeth Holm

Lisbeth Holm

Din behandler
Ejer af Silke Akupunktur

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".