Guide i ansigtsmassage

En nem og hurtig massage til et spændt ansigt og kæber

ansigtsmassageGuide i ansigtsmasage kan du nemt lære, at lave din egen ansigtsmassage med teknikkerne fra Japansk Lifting.

Hvilket giver en helt unik oplevelse af et afslappet ansigt, og det påvirker dit nervesytem og dit sind.

Hvordan kan det påvirke dig så positivt?

Du bruger dit ansigt til at udtrykke dig hele tiden. Der sidder rigtig mange muskler i ansigtet og den kraftigste af dem er dine kæbemuskler. ALLE muskler i hele kroppen og i dit ansigt giver signaler til hjernen om, hvad der sker med den enkelte muskel.

Når du udtrykker f.eks vrede kan du mærke det i ansigtet, folk kan se på dig, du er vred. Det vil sige dine tanker og dine muskler arbejder sammen også når det gælder følelser.

Prøv at se dig selv i spejlet når du er glad. Alt skinner og din udstråling er imødekommende. Er du under stress, frustration eller andre negative påvirkninger, kan du smile og prøve alt det du vil, men du kan ikke skjule det der ligger under “facaden”.

Hvor tit skal du lave ansigtsmassage?

Jeg anbefaler du laver det 2-3 x 15 min. om ugen, særligt den første måned. Hermed har du trænet dine muskler i at være afslappet og dine kæbemuskler, spænder ikke så meget mere.

Alt afhængig af, hvor mange spændinger du har og hvad der ligger til grund for dine spændinger. Derefter kan det være 1 gang om ugen eller når du føler et behov for det.

Er det ikke svært at lære disse teknikker?

Nej, på ingen måde, alle kan deltage og alle kan lære det. Der er udførlig øvelser der bliver gennemgået på videoer, hvor du “live” bliver guidet igennem øvelserne.

 

Hvad får du for denne investering i ansigtsmassage?

Du får til evigt eje, 3 moduler der omhandler alle øvelserne. Hele ansigtsmassagen på videoer, så du ikke er i tvivl. Der ligger en fil du kan printe ud og have ved siden af dig. Samt en fil med forslag til olier til ansigtet.

Dette kan blive dit til evigt eje for kun 450 kr.

 

ansigtsmassageBONUS

Når du har lavet ansigtsmassagen nogle gange vil du sikkert bemærke eller dine omgivelser vil bemærke at du ser lidt anderledes ud.

Det skyldes at Japansk Lifting udover afslapper og beroligere ansigt og sind, så er der løfte teknikker i det, som kan reducere små fine rynker og give vitalitet til ansigtet og dermed ændre din glød i ansigtet. Det er en lækker BONUS

 

Du har kun én gang betalt 450 kr. og kan bruges igen og igen til evig tid.

Rigtig god fornøjelse med din guide i ansigtsmassage.

Her kan du efterfølgende tilgå dit kursus.

Kærlig hilsen Lisbeth Holm

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".