Slut med kløe i øjne og svælg, nys og løbende næse.

Akupunktur og kinesiologi er en stor hjælp til dig der lider af allergi og høfeber.

Men det er jo ikke noget helt nyt, at akupunktur og kinesiologi er yderst hjælpsom til allergi og høfeber. Det har været på banen længe, er efterhånden godt gennemprøvet og det virker.

Allergi opstår når kroppen bliver udsat for et allergen, og reagere negativt på det, ved at sætte en immunreaktion i gang. Der bliver frigivet en massiv mængde af IgE-antistoffer, der hører til i de hvideblodlegemer kendt som mastceller. Disse celler ligger i lungerne, øvre luftveje, mavesækkens slimhinde og huden. Når cellerne bliver stimuleret frigiver de blandt andet histamin, som giver de allergiske reaktioner.

 

Det komplementære synspunkt på allergi.

 

Allergi

Allergi bliver oftest set, som en ubalance i leveren og milten når vi omtaler det i akupunkturen. Der kan være ophobning af tungmetaller, svamp og parasitter, der belaster både lever, men også tarmsystemet, som styres af milten i akupunkturen.

Der kan være fødevarer, som du spiser meget ofte, der kan belaste din krop så meget, at det kan være en med årsag til en pollen allergi. Sensitivitet over for fødevarer er næsten altid tilstede ved allergi. I de perioder hvor pollen er tilstede, kan du have svært ved at spise særlige fødevarer, som får din pollen allergi til at bluse endnu mere op. Her er det milten der bliver belastet.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på fødevarer sensitivitet og din allergi. Der ligger en del psykisk/fysisk stress forbundet med allergier og sensitivitet. Der ses ofte, at det er forbundet med et psykisk eller fysisk traume, som kan ligger lidt længere tilbage end da din allergi brød ud.

Og ja… det kan være arveligt. Men din epigenetik, som du selv kan påvirke ved at leve sundt(helst uden sukker, kaffe, sort te, gluten og komælk), dyrke god motion som du bliver glad ved, nedsætte dit stress niveau betragteligt. Det findes der også hjælp til i mange forskellige typer af behandling. Find den type behandling du har det bedst med, til at reducere din stress.

Så det der er arveligt, forbliver i ro og ikke kommer til udtryk og du bliver belastet af det. Og det gælder rigtig mange sygdomme. Du kan gøre en verden til forskel fra din forfædre.

 

Hvornår skal du starte allergi behandling?

Det mest optimale, er at starte 1 måned før den pollen sæson starter, hvor dine symptomer starter. Dermed er det ikke sagt, at du sagtens kan starte op når sæsonen er startet. Du kan stadigvæk få meget glæde af akupunktur. Men det er altid bedre at forebygge. Hvis det ikke kun er pollen du har allergi over for, men støv, hår fra dyr, parfume stoffer eller fødevarer, kan du starte behandling når som helst.

 

Symptomer

Der kan være andre symptomer end løbende næse, kløe i øjne, næse og svælg. Der kan bland andet være tegn på maveproblemer, træthed, tung i hovedet, eksem, manglende koncentration, hud kløe og astma. Forskellige fødevarer kan påvirke i en negativ retning. Allergi og høfeber kan udvikle sig til bihulebetændelse, mellemørebetændelse med videre, hvis ikke der bliver taget hånd om den.

 

Hvordan kan jeg behandle din allergi?

Jeg tilbyder behandling indenfor akupunktur, kinesiologi og auriculoterapi.

Med auriculoterapi arbejder jeg ud fra det vestlige synspunkt på allergi. Jeg tager også udgangspunkt i fordøjelses systemet, da der kan være en del forstyrrelser herfra. Fordi det meste af vores immunsystem ligger i vores tarme, så det er ikke altid det er lungerne alene der bære ansvaret.

Med akupunktur tager jeg udgangspunkt i den kinesiske tanke gang, og hvilke ubalancer der er kommet i din krop, der har været med til at udvikle dine symptomer.

Kinesiologi kan hjælpe kroppen til at mindske den stress der er tilstede ved allergi og sensitivitet. Men ikke at sige den fjerner den fra kroppen, men hjælper kroppen til at kunne være med allergien og ikke være stresset og give udslag i symptomer.

Når du kommer til behandling får du gode råd omkring fødevarer og krydsallergi, samt gode råd angående natur produkter til din allergi. Dette får du gratis med i behandlingen som et handout.

KONTAKT

Kærlig hilsen..

Lisbeth Holm

Lisbeth Holm

Din behandler
Ejer af Silke Akupunktur

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-19.00

Åbningstider

Mandag og onsdag
fra kl. 9.00-19.00
Torsdag fra kl. 11.00-19.00
Hver anden tirsdag
fra kl. 11.00-16.00