Vitamin og mineral test

Ophobning af tungmetaller

Har du for lidt eller for meget vitamin og mineral i kroppen?

Vitamin og mineral test kan hjælpe dig til, at få afklaret, om du mangler vitaminer eller mineraler i din krop.

I denne test ville der også blive testet, om du har ophobning af de mest almindelige tungmetaller.

Vitamin og mineral test

Der bliver testet for de vitaminer og mineraler du har brug for. Det vil sige der er ikke urter eller bestemte vitamin og mineral blandinger. Men de enkelt stående vitaminer og mineraler, hvordan niveauet er i din krop. Så du kan få et overblik over, om du er i underskud eller om der skulle være et overskud af enkelte vitaminer og mineraler.

vitaminer og mineral test

Da begge dele ikke er optimalt for din krop. Derfor kan en vitamin og mineral test hjælpe dig, hvilket niveau du skal være på. Det er vigtigt, hvis du mangler noget, at du får købt et kosttilskud der indeholder organiske eller organisk bundet mineraler og naturidentiske vitaminer. Så vær kritisk og vælge en høj kvalitet og høj optagelighed. Du kan få vejledning hos din lokale helsekost forretning. Dette tjener din krop bedst med og du får den optimale effekt af dit kosttilskud.

 

 

 

 

vitamin og mineral testTit og ofte er optageligheden ikke optimal i et produkt og det bliver henkastet efter et stykke tid, som “duer ikke” eller “det virker ikke på mig”. Det er ikke altid apoteket du skal søge, når det gælder kosttilskud, her er det helsekostforretningerne der har en bredere erfaring. De ved hvilke vitaminer og mineraler der er organisk bundet eller naturidentiske. Det handler om, at dine celler i kroppen kan læse dem og optage dem.

Er du ryger, stresset, dårlig fordøjelse, dårligt immunforsvar, hovedpine eller smerter er der god grund til at få taget en vitamin og mineral test.

 

Tungmetal ophobning

Tungmetaller er noget vi stort set alle har i vores krop efter vores forfædre, som er gået i generationer fra den gang man ikke vidste hvordan, Cadmium, Thallium, og særdeles kviksølv og aluminium skulle håndteres.

 

vitamin og mineral testFor over 100 år siden, brugte man kviksølv injektioner til sygdomme. Men folk blev sindsyge og fik andre meget alvorligt sygdomme efter kort tid. Lægerne troede den gang, at man døde af noget andet, eller der nok alligevel ville opstå sindsyge hos de enkelte. Med tiden fandt man ud af, at det rent faktisk var kviksølvet skyld. Men ikke alle troede på det og fortsatte, da det var et effektivt middel mod alverdens sygdomme (troede man).

 

 

 

vitamin og mineral testDet er ikke mange år siden, man stadigvæk kom kviksølv i vaccinationer. Så det hænger i mange generationer og bliver overført fra mor til barn i foster stadiet, samt i modermælken. Der ligger en del forskning på dette område. Det har været i medierne, hvor der blev taget blodprøve fra et spædbarn og fra mor, mormor og oldemor og fandt de samme metaller i hele generationen fra oldemor til spædbarn.

 

 

Tungmetaller kan give både fysiske, men også psykiske symptomer

Disse tungmetaller kan give en frygtelig masse symptomer, både fysiske og psykiske. De samler sig typisk i hjerne, lever og nyre og er du ryger, så sidder de også i lungerne. Nyre og lever er dine udrensningsorganer og hjernen består primært af fedt.

De psykiske symptomer kan bl. a være træthed, manglende koncentration, hurtig påvirkning af stress, psykiske lidelser mm. De fysiske symptomer kan bl.a være problemer med skjoldbruskkirtlen, hormonale problemer, problemer med immunforsvaret, smerter i kroppen mm. Tungmetaller kan have mange ansigter.

Du får i denne test vejledning i hvilke fødevarer, vitaminer og mineraler du skal bruge for at bringe tungmetallerne så langt ned, at din krop kan håndtere dem og gerne få dem fjernet. Det kan tage tid at komme dem helt til livs. Men du vil dog hurtigt mærke en forbedring, afhængig af, hvor ihærdig du er med at komme dem til livs.

I selve testen laver jeg også en test af fordøjelsesenzymer og aminosyre. Da disse to er vigtige faktorer for fremadrettet, at kunne optage dine vitaminer og mineraler også fra kosten. Her får jeg lidt hjælp fra øreakupunkturen til at rette op på den ubalance.

Jeg anvender 2 måder at teste vitaminer og mineraler, samt tungmetaller

Metoderne til testen er efter de franske læger og forskere Poul Nogier, som desværre ikke er blandt os længere. Samt hans søn Raphael Nogier som stadigvæk lever, og har forsket og arbejdet med disse test i mere end 35 år. Han har hjulpet et utal af mennesker med denne måde at teste på via en puls metode.

Samt den metode man anvender i Kinesiologien, ved muskeltest. Grunden til jeg anvender to metoder, er for at sikre mig at vi sammen finder frem til det helt rigtige for dig.

Læs blog indlæg her om vitaminer og mineraler

Dette er en særskilt behandling som tager 30 min. og kan bestilles under bestil tid.

Akupunktur

Myoreflexterapi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-19.00

Åbningstider

Mandag og onsdag
fra kl. 9.00-19.00
Torsdag fra kl. 11.00-19.00
Hver anden tirsdag
fra kl. 11.00-16.00