Svimmelhed

Hvor kommer det fra?
 

svimmelhed kan være ubehageligtSvimmelhed kan opstå fra manglende væske, til øresten der har rystet sig løs, eller hjernens opfattelse af rummet omkring os. Mulighederne er mange.
Dit indre øre er nok der, den primære svimmelhed kommer fra. Dit indre øre, kontrollere din stillingssans, accelerationssans og din muskelsans. Det vil sige i hvilken retning dit hoved er, om det er oppe eller nede, drejer rundt, stille eller i fart.

Muskelsansen er den sans, der registrere informationen fra stillingen i dine muskler og spændingsgraden i dine muskler. Som hos langt de fleste mennesker er der til tider overspænding i musklerne og muskler der kan trække skævt.

Så jo længere tid du er svimmel, jo flere muskelspændinger kommer der rundt omkring i kroppen. Som igen kan forstærke din svimmelhed, så de holder hinanden i hånden så at sige.

Øjne og kæber

Dine øjenmuskler kan med tiden blive for slappe eller for stramme, begge dele kan med tiden give nogle forkerte informationer til hjernen. Dine øjne er faktisk den styrende del i hvordan du bevæger dig og hvor du vil hen. De har et stort samarbejde med blandt andet dit indre øre, samt nogle dybe nakke muskler.

Kæben har i denne forbindelse en stor indflydelse på både nakken, øjne og det indre øre. Kæbeleddet og det indre øre blev dannet samtidigt i fosterstadie.

Kæbespændinger, hårdt sammenbid, skæren tænder, stress som den store faktor, spændinger i hals, nakke, skulder, hovedpine og migræne. Ja, selv din vejrtræknings muskel kan være din årsag til, at verden drejer lidt rundt for dig.

Hvordan behandler jeg svimmelhed?

Jeg kan tilbyde behandling indenfor akupunktur, auriculoterapi, posturologi og muskeltest og muskelkorrektion fra kinesiologien.

Jeg tester om din kropstilling er korrekt, og korrigere for det med auriculo, posturologi.

Jeg anvender akupunktur ud fra den kinesiske tanke gang, til at rette op på de ubalancer der er til grund for din svimmelhed.

Behandlingen bliver tilrettelagt dig og din ubalance. Da vi alle kan have forskellige indgangsvinkler til svimmelhed.

Har du hovedpine?

Problemer med nakkesmerter?

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".