Hovedpine og migræne

Behandling af hovedpine og migræne
 

Hovedpine

Av, nu har jeg hovedpine igen. Stopper det nogensinde? Ja, det gør det. Der er hjælp at hente.

Alt fra spændingshovedpine til migræne

Hvordan skal du have behandlet din hovedpine?

Tager du mange hovedpinepiller hverdag?

Dermed skal det behandles på forskellige måder. Ser ofte klienter, hvor hovedpinen er et symptom, hvor det er noget helt andet der er årsagen.

De fleste gange ser jeg kæbespændinger, manglende søvn, angst, skævheder i kroppen der udløser muskelspændinger, forskellige steder i din kroppen. Den helt klassiske er stress, fysiske og psykiske traumer og manglende god næring til din krop.

Når du bliver fysisk eller psykisk stresset, tapper du krop og hjerne for en masse god næring og du bliver udmattet. Der kommer en ubalance helt ned på dit celle niveau. Det kan udløse forskellige typer af hovedpine. Lige fra den milde som bare sidder i panden, til den type der føltes som om hjernen bliver trykket helt sammen, og der ikke er plads nogen steder.

De fleste muskulære problemer der kan skabe hovedpine, er den 1. nakkehvirvel. Den styre et sted mellem 24-28 muskler inde i hovedet, nakke og hals. Det er mange muskler der kan skabe et forkert træk og give årsagen. Dine halsmuskler har en stor indflydelse på nakken, og dens placering i forhold til om du trækker hovedet meget frem.

Selv dine mavemuskler kan trække dig for meget frem i kroppen, så trækket bliver forkert i din nakke og forårsager en hovedpine.

Men en ting er sikkert det nedsætter din livskvalitet, uanset hvilken type du har og hvor ofte du har ondt i hovedet.

Migræne

Hovedpine og migræne

Migræne kan føles som om dit hoved er ved at flække.

Hvor tit har du migræne anfald?

Eller hvor tit vil du have det?

Hvilken baggrund har du for din migræne? Er det i forbindelse med menstruation, stress, stærke lugte, for lidt søvn eller er der andre ting der kan udløse dine anfald?

Uanset hvilken baggrund du har for din ubalance skal den findes. Der kan være muskler i din krop der har et skævt træk. Det kan være manglende næring til dine celler. Dine hormoner (hvis du er kvinde) der er i ubalance, så det opstår inden menstruationen, eller måske kan der være i forbindelse med overgangsalderen.

Kæbespændinger ser jeg tit blandt mine klienter, samt spændinger i de muskler der sidder på siden af hovedet, som går ned i tindingen og lige hæfter sig fast på kæbebenet. Overanstrengte hals muskler og nakke muskler er også en kending blandt mine klienter.

Men spændingerne kan komme helt nede fra din hofte og din lænd. Ja, sågar stramme baglår og lægge har jeg behandlet og det var det der var årsagen til migrænen.

Jeg har behandlet mange typer af migræne igennem årene, og de skal ikke altid behandles ens. De kan opstå lige så forskelligt som vi mennesker er.

Hvordan kan jeg behandle din hovedpine eller migræne?

Jeg kan tilbyde behandling indenfor akupunktur, auriculoterapi, posturologi. Kinesiologi med muskeltest og muskelkorrektion til de muskler der er påvirket, som kan give dig hovedpine eller migræne.

Jeg tester om din kropstilling er korrekt, og korrigere for det med posturologi og muskelkorrektion. Jeg anvender akupunktur ud fra den kinesiske tanke gang til at rette op på de ubalancer der er til grund for din hovedpine.

Behandlingen bliver tilrettelagt præcis til dig og hvad der måtte være din årsag.

Hvor lang tid skal du fortsat have hovedpine?

Er du plaget af svimmelhed?

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".