Symptomer og lidelser

Konsultation 1:1

Hvilke symptomer og lidelser kan jeg hjælpe dig med.

De symptomer og lidelser jeg primært arbejder med til dagligt i klinikken kan du se herunder.

Jeg har arbejdet med mange forskellige lidelser og symptomer igennem tiden blandt andet allergi, astma, fordøjelses problemer, overgangsalder, som bare at nævne nogle få.

Men i dag arbejder jeg primært med kæbespændinger, muskelsmerter og ledsmerter, fysiske ar på kroppen, stress og angst. Samt hvad der kan opstå af ubalance i krop og sind, når før nævnte problematikker er til stede.

Konsultation 1:1

Når du kommer til behandling er det dig der er i centrum, med de symptomer og lidelser du primært har behov for hjælp til.

Vi starter med en kort samtale, om det du har behov for hjælpe til. Selve behandlingen bliver tilrettelagt dig undervejs i konsultationen, da der kan komme andre ting frem undervejs i behandlingen.

Det er krop og sind vi arbejder med, og det kan forandre sig hele tiden. Det er så min opgave, at følge din krop og dit sind med det vi finder frem til. Dette gøres via undersøgelse gennem auriculoterapi og yderligere udspørge. Samt gennem puls diagnose fra akupunkturen og hvordan er din kropsholdningen.

Jeg har fokus på dig under hele konsultationen og har ikke 3 andre brikse jeg skal holde øje med. Da både din krop og sind kan ændre sig under behandlingen og der skal rettes til via akupunkturen eller andet.

Der er ingen smerte forbundet med akupunktur. Det er tynde nåle og der mærkes måske et lille prik eller et lille niv i huden, da dine følenerver registrerer nålen der isættes huden.

Derefter kan der måske mærkes at nålen arbejder blidt i akupunkturpunktet. Det kan føltes som en let summen eller som små champagnebobler, men forsvinder hurtigt igen.

Det er det smukke ved krop og sind, når de får de rette signaler at arbejde med, så arbejder vi i den rigtige retning, så du kan opnå en bedre livskvalitet i den hverdag.

Du kan læse under de forskellige afsnit, hvad der kan opstå af andre mulige symptomer og lidelser.

Kæbespændinger

Her kan du læse mere om, hvordan dine kæbespændinger opstår og hvilke symptomer dine kæber forårsager. Det kan være alt fra spændingshovedpine, stress, søvnløshed, ondt i hoften, vejrtræknings problemer, dårlig fordøjelse mm. Hvordan jeg kan hjælpe dig af med disse spændinger, eller problematikker dine kæber har givet dig.

 

MigræneHovedpine og migræne

Her kan du læse mere om, hvordan din hovedpine kan opstå og hvilke problemer det kan give for dig. Her er der tale om alt fra den spændingshovedpine du oplever engang i mellem, til daglige hovedpine og migræne i perioder eller ugentlig. Migræne kan være påvirket af hormoner, men også calcium ophobning og mangel på magnesium, kan give både hovedpine og migræne. Hvordan jeg kan hjælpe dig med din spændingshovedpine eller din migræne.

 

SvimmelhedSvimmelhed

Her kan du læse mere om, hvordan din svimmelhed er opstået og hvilke problemer det kan give. Svimmelhed er ikke kun muskelspændinger, der kan være mange veje til din svimmelhed. Det kan være dine kæber, 1.nakkehvirvel, øjnemuskler, psykisk stress, eller traumer. Hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme videre i din hverdag uden at sejle afsted.

 

 

Nakkesmerter

Her kan du læse mere om nakkesmerter, hvordan de kan opstå og hvad de muligvis kan forårsage af problemer. I dine nakkehvirvler starter rygmarven. Hvor alle nerverne fra hjernen, der skal ud og forsyne både dine muskler, men også dine organer med signalstoffer. Men der sidder gud ske lov en masse muskler der beskytter, men så er der også mange muskler der kan spænde op, og give blandt andet spændingshovedpine. Hvordan jeg kan hjælpe dig med, at afspænde din nakke, så både muskler, men også nerverne har det godt igen.

 

Muskelsmerter og ledsmerter

Her kan du læse mere om muskelsmerter og ledsmerter, hvordan de kan opstå. Det kan både være på grund af kæbespændinger, kosten, vitaminer og mineraler, særligt magnesium mangel. Sukker kan være en direkte skade på dine celler, så du ikke kan udnytte den rette energi, som dine muskel celler skal bruge. Det er helt forkert opfattelse, at sukker giver energi, den frarøver din energi på den lange bane.

 

 

 

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".