Symptomer og lidelser

Hvilke symptomer og lidelser kan jeg hjælpe dig med.

Mit speciale er primært kæber. Jeg har arbejdet med kæbe problematikker i mange år og har personlige erfaringer med dem. Det omhandler kæbespændinger fra kæbeleddet og kæbemusklen. Men kæberne kan give andre gener end kun fra kæben. Herunder er der nogle andre symptomer og lidelser som jeg ser dagligt, forårsaget af kæbespændinger.

Ud over disse symptomer herunder, kan kæbe problematikker give andre psykiske problemer. Da chok, angst og traumer, både fysiske og psykiske traumer sætter sig i kæben. Når vi bliver bange bider du helt automatisk sammen, og holder på det.

Det bliver kodet i din hjerne, og der opstår i langt de fleste tilfælde et lille eller større traume. Nogle for vi, så at sige rystet af os, og andre forbliver i vores følelser og muskler. Indtil de bliver trigget igen af en anden eller ny situation.

Jeg har derfor valgt at lave et online kursus, med alt hvad der kan hjælpe dig på vej til en bedre livskvalitet, når dine kæbespændinger giver slip. Du kan læse mere om kurset her Kæber, giv slip!

Du kan læse under de forskellige afsnit, hvad der kan opstå af andre mulige symptomer og lidelser.

Kæbespændinger

Her kan du læse mere om, hvordan dine kæbespændinger opstår og hvilke symptomer dine kæber forårsager. Det kan være alt fra spændingshovedpine, stress, søvnløshed, ondt i hoften, vejrtræknings problemer, dårlig fordøjelse mm. Hvordan jeg kan hjælpe dig af med disse spændinger, eller problematikker dine kæber har givet dig.

 

MigræneHovedpine og migræne

Her kan du læse mere om, hvordan din hovedpine kan opstå og hvilke problemer det kan give for dig. Her er der tale om alt fra den spændingshovedpine du oplever engang i mellem, til daglige hovedpine og migræne i perioder eller ugentlig. Migræne kan være påvirket af hormoner, men også calcium ophobning og mangel på magnesium, kan give både hovedpine og migræne. Hvordan jeg kan hjælpe dig med din spændingshovedpine eller din migræne.

 

SvimmelhedSvimmelhed

Her kan du læse mere om, hvordan din svimmelhed er opstået og hvilke problemer det kan give. Svimmelhed er ikke kun muskelspændinger, der kan være mange veje til din svimmelhed. Det kan være dine kæber, 1.nakkehvirvel, øjnemuskler, psykisk stress, eller traumer. Hvordan jeg kan hjælpe dig med, at komme videre i din hverdag uden at sejle afsted.

 

 

Nakkesmerter

Her kan du læse mere om nakkesmerter, hvordan de kan opstå og hvad de muligvis kan forårsage af problemer. I dine nakkehvirvler starter rygmarven. Hvor alle nerverne fra hjernen, der skal ud og forsyne både dine muskler, men også dine organer med signalstoffer. Men der sidder gud ske lov en masse muskler der beskytter, men så er der også mange muskler der kan spænde op, og give blandt andet spændingshovedpine. Hvordan jeg kan hjælpe dig med, at afspænde din nakke, så både muskler, men også nerverne har det godt igen.

 

Muskelsmerter og ledsmerter

Her kan du læse mere om muskelsmerter og ledsmerter, hvordan de kan opstå. Det kan både være på grund af kæbespændinger, kosten, vitaminer og mineraler, særligt magnesium mangel. Sukker kan være en direkte skade på dine celler, så du ikke kan udnytte den rette energi, som dine muskel celler skal bruge. Det er helt forkert opfattelse, at sukker giver energi, den frarøver din energi på den lange bane.

 

 

 

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-19.00

Åbningstider

Mandag og onsdag
fra kl. 9.00-19.00
Torsdag fra kl. 11.00-19.00
Hver anden tirsdag
fra kl. 11.00-16.00