Akupunktur

Hvorfor det virker!

Akupunktur behandling er til for dig,

der ønsker at få et nyt perspektiv på dine symptomer og lidelser.

En anden tilgang til kroppen som en helhed, som kroppen nu engang er sat sammen.

 

Akupunktur behandling skaber balance i krop og sind. Derfor er det en yderst populær behandlingsform. Den er efterhånden meget kendt verden over. Denne ca. 4-5000 år gamle kinesiske filosofi er i konstant udvikling, både på det forskningsmæssige plan, og i det daglige i klinikkerne omkring i verden.

Den bliver brugt på mange forskellige måder, og med mange forskellige akupunktur systemer.

Kort fortalt, er hele essensen i akupunktur og traditionel kinesisk medicin, balancen mellem yin og yang og din livsenergi (Qi). Den løber langs veje på kroppen kaldet meridianer. Livsenergi er som ordret fortæller, energi der giver liv til kroppen, som man primært får igennem sund og afbalanceret kost.

Akupunktur er en behandlingsform, som udføres på eller omkring et unikt system af meridianer, som ligger over alt i kroppen. På disse meridianer er der punkter, hvor der sættes nåle i og kontakter din livsenergi (Qi), Der udføres akupunktur på mange forskellige måder, mange bruger specielle systemer, der er bygget op på viden om akupunktur punkter på kryds og tværs af hinanden.

De systemer jeg bruger ligger punkterne primært fra knæ til tæer og albue til fingre. Sekundært hofte til knæ og skulder til albue. Det er også der man finder de mest effektive punkter til rigtig mange lidelser.

 

Din livsenergi cirkulere i dine meridianer

Qi cirkulerer fra et organ til et andet langs meridianerne, og giver næring til hele kroppen. Qi strømmer konstant op og ned langs meridianerne. Når de bliver blokeret af enten traume, chok, stress eller Qi mangler pga. dårlig kost, usund livsstil, manglende søvn, overanstrengelse, stress, kan strømmen af Qi ikke nære kroppen korrekt og sygdom (ubalance) opstår.

En anden ydre påvirkning kan være for megen kulde, for megen varme eller vind (ved træk eller kraftig blæst), parasitter, bakterier, svamp med mere, der invaderer kroppen og skaber et patogen.

En ubalance kan også forekomme ved forskellige følelser, der er for stærke eller langvarige såsom vrede, stress, sorg, angst og depression. Det kan skabe ubalance i vores livsenergi og give ubehagelige symptomer og lidelser. akupunktur behandling

Formålet med akupunktur er hermed, at bringe balance i din krop og sind. Er ubalancen rettet op er det lig med livskvalitet.

Din fornemmeste opgave med dit liv, som mange glemmer ind i mellem, er at passe på dig selv. Akupunktur hjælper hermed mange mennesker hver dag verden over.

Akupunktur behandling, derfor skal du vælge den.

  • akupunktur har mulighed for at korrigere dine ubalancer(symptomer og lidelser)
  • den genskaber harmoni og ligevægt i krop og sind
  • den tilbyder en sikker, naturlig og effektiv måde til at behandle mange sygdomme
  • det er en 4-5000 år gammel visdom
  • den er grundlæggeren for mange andre behandlingsformer der eksisterer i dag

Derfor virker akupunktur, for akupunktur er til for dig.

Det er ikke altid jeg lader akupunkturen stå alene i en behandling, på trods af den er så effektiv. Så jeg kombinere gerne min behandlinger med auriculo, posturologi og kinesiologi. På denne måde kan jeg komme dybere ind i ubalancen, og afhjælpe dine symptomer og lidelser hurtigere.

Behandlingen, konsultation 1:1.

Der er ingen smerte forbundet med akupunktur. Det er tynde nåle og der mærkes måske et lille prik i huden, da dine følenerver registrerer nålen der isættes huden. Derefter kan der måske mærkes at nålen arbejder blidt i akupunkturpunktet. Det kan føltes som en let summen eller som små champagnebobler, men forsvinder hurtigt igen. 

Akupunktur

Posturologi

Auriculoterapi

Facebook

Silke Akupunktur

Hos Huset for Sundhed og Balance
Tagensvej 70, 2 sal
2200 København N

Tlf.: 22 93 00 14
E-mail: lisbeth@silkeakupunktur.dk
Følg med på Facebook

Telefontider

Mandag – torsdag
fra kl. 09.00-18.00

Åbningstider

Mandag til Torsdag.

Du kan se ledige tider under "Bestil tid".