Mere om muskler og led

Smerter i muskler og led skal ikke plage dig mere.

Når jeg arbejder med smerter i muskler og led eller ømhed og irritation, så arbejder jeg altid ud fra hvordan det er opstået? Hvordan har det været før? Hvordan har det udviklet sig, fra det der er sket til nu? Har der været problemer før i det samme område eller andre steder der kan have en forbindelse?

”Når man skal behandle lokalt, skal man først tænke globalt”, sagde en klog lærer engang til mig.

muskler og ledJeg har flere muligheder at arbejde med for at komme muskel- og ledsmerter til livs; teknikker fra posturologien, som arbejder med din kropsholdning, akupunktur, som kan bruges på mange måder bl.a. dine muskelmeridianer og muskelreflexterapi. Muskelreflexterapi går i sin enkelthed ud på at finde den kompensation som har skabt den smerte du har i dine muskler og hvilket samarbejder der er mellem de pågældende muskler og hjernen.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med muskler og led, og i hvad smerter heri kan forårsage af problemer der forplanter sig rundt i kroppen. Jeg har gennem årene arbejdet med mange forskellige muskel- og ledproblematikker af enhver art.

Stress, vitamin- og mineralmangel kan gøre, at dine muskler og led smerter kan være lidt længere tid om at forsvinde. Husk på at muskler optager det vi spiser. Er kosten meget ensidig eller usund, har det en konsekvens for muskler og led. Sukker har en stor skadelig effekt på vores celler, så kommunikationen mellem celler og inde i cellen bliver stærkt forringet ved store indtag af sukker og sødestoffer.

Kroppen husker mere end man tror, hvis man byder den for meget.

De mest almindelige muskel- og ledsmerter jeg behandler er:

Mange af disse problemer ender med hovedpine, svimmelhed, tyngde i kroppen, træthed og dårlig søvn.

Skal du have livskvaliteten tilbage nu?